Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 9 18 10 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 24:21 Смедерево 0 0 - -
4.kolo Смедерево 31:24 Колубара 3 1 -
5.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:29 Смедерево 0 2 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 1 - -
7.kolo Морава 24:33 Смедерево 6 2 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 1 1 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 2 1 - -
10.kolo Смедерево 29:25 Уб 2 1 - -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 4 1 - -

Остале сезоне

2021/2022 Исток - Запад
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Врање 1957 10 1 7 0 0 Detaljnije

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Морава 20 49 21 0 1 Detaljnije