Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 13 2 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
4.kolo Смедерево 31:24 Колубара 0 0 - -
7.kolo Морава 24:33 Смедерево 0 0 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 0 0 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 0 0 - -
10.kolo Смедерево 29:25 Уб 0 0 - -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 0 0 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 1 0 - -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -
18.kolo Смедерево 27:24 Морава 0 0 - -
19.kolo Апатин 29:27 Смедерево 0 0 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка Jaffa 1 0 - -
21.kolo Уб 33:26 Смедерево 0 0 - -