Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 3 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
5.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:29 Смедерево 0 0 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 0 0 - -
10.kolo Смедерево 29:25 Уб 0 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 10 0 2 0 0 Detaljnije