Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 5 2 6 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Смедерево 29:25 Кикинда Гриндекс 0 3 - -
13.kolo Сивац 69 Мили Дар 22:31 Смедерево 0 2 - -
14.kolo Смедерево 28:22 Вождовац 2012 2 0 - -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас 0 1 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Вождовац 2012 10 13 14 0 0 Detaljnije