Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 1 0 1 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 24:21 Смедерево 0 1 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 20 12 6 0 0 Detaljnije