Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 1 4 2 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 4 2 -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 22 133 13 0 2 Detaljnije