Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 5 2 3 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Смедерево 29:25 Кикинда Гриндекс 0 1 - -
13.kolo Сивац 69 22:31 Смедерево 1 1 - -
14.kolo Смедерево 28:22 Вождовац 2012 1 0 - -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас ПЕТРОЛ 0 1 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -

Остале сезоне

2021/2022 Исток - Запад
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Металац 11 16 13 0 0 Detaljnije

2020/2021 Исток - Запад
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Металац 22 40 14 0 0 Detaljnije