Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 10 0 1 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Смедерево 29:25 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
14.kolo Смедерево 28:22 Вождовац 2012 0 0 - -
15.kolo Колубара 22:26 Смедерево 0 0 - -
16.kolo Смедерево 28:29 Врбас ПЕТРОЛ 0 0 - -
17.kolo Синђелић 21:23 Смедерево 0 0 - -
18.kolo Смедерево 27:24 Морава 0 1 - -
19.kolo Апатин 29:27 Смедерево 0 0 - -
20.kolo Смедерево 29:29 Црвенка Jaffa 0 0 - -
21.kolo Уб 33:26 Смедерево 0 0 - -
22.kolo Смедерево 32:30 Инђија 0 0 - -