Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 11 1 14 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 24:21 Смедерево 0 3 - -
2.kolo Смедерево 24:25 Сивац 69 0 0 - -
3.kolo Вождовац 2012 22:27 Смедерево 0 1 - -
4.kolo Смедерево 31:24 Колубара 0 1 - -
5.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:29 Смедерево 0 2 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 0 - -
7.kolo Морава 24:33 Смедерево 0 2 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 0 1 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 0 1 - -
10.kolo Смедерево 29:25 Уб 1 0 - -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 0 3 - -

Остале сезоне

2020/2021 Исток - Запад
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Металац 20 49 12 0 0 Detaljnije