Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 9 18 3 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 24:21 Смедерево 1 1 - -
2.kolo Смедерево 24:25 Сивац 69 8 0 - -
3.kolo Вождовац 2012 22:27 Смедерево 5 0 - -
5.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:29 Смедерево 0 0 - -
6.kolo Смедерево 23:18 Синђелић 0 2 - -
7.kolo Морава 24:33 Смедерево 0 0 - -
8.kolo Смедерево 28:26 Апатин 0 0 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 30:22 Смедерево 0 0 - -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 4 0 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 20 25 15 0 1 Detaljnije