Север - Центар / Плеј оф Север - Центар

Резултати

Za 3.mesto 1.utakmica
Црвенка Jaffa
(24 : 17)
Инђија
Finale 3.utakmica
Колубара
(11 : 9)
Кикинда Гриндекс
Finale 2.utakmica
Кикинда Гриндекс
(8 : 11)
Колубара
Finale 1.utakmica
Колубара
(9 : 13)
Кикинда Гриндекс
Polufinale 2.utakmica
Инђија
(12 : 8)
Колубара
Црвенка Jaffa
(15 : 12)
Кикинда Гриндекс
Polufinale 1.utakmica
Колубара
(14 : 9)
Инђија
Кикинда Гриндекс
(16 : 17)
Црвенка Jaffa