Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 12 9 6 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Црвенка Jaffa 27:27 Инђија 0 1 - -
13.kolo Инђија 35:32 Раднички 0 0 - -
15.kolo Инђија 32:27 Лавови БП 0 1 - -
16.kolo Спартак 22:23 Инђија 0 0 - -
17.kolo Инђија 29:34 Врбас 0 0 - -
18.kolo Колубара 32:28 Инђија 1 2 - -
19.kolo Инђија 39:22 Херцеговац 4 0 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:29 Инђија 0 0 - -
21.kolo Синђелић 32:40 Инђија 3 1 - -
Плеј оф Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Колубара 29:22 Инђија 0 0 - -
2.kolo Инђија 27:29 Колубара 0 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 39:29 Инђија 1 1 - -