Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 2 2 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
18.kolo Колубара 32:28 Инђија 0 0 - -
Плеј оф Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
7.kolo Црвенка Jaffa 39:29 Инђија 2 0 - -