Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 24 5 2 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 32:31 Црвенка Jaffa 0 0 - -
2.kolo Раднички 29:32 Инђија 0 0 - -
3.kolo Инђија 30:28 Лавови 0 0 - -
4.kolo Лавови БП 22:37 Инђија 2 0 - -
5.kolo Инђија 28:21 Спартак 0 0 - -
6.kolo Врбас 32:22 Инђија 0 0 - -
7.kolo Инђија 25:25 Колубара 0 0 - -
8.kolo Херцеговац 26:28 Инђија 0 0 - -
9.kolo Инђија 24:25 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
10.kolo Инђија 27:24 Синђелић 0 0 - -
11.kolo Сивац 69 Мили Дар 28:29 Инђија 0 1 - -
12.kolo Црвенка Jaffa 27:27 Инђија 0 0 - -
13.kolo Инђија 35:32 Раднички 0 0 - -
14.kolo Лавови 26:26 Инђија 0 1 - -
15.kolo Инђија 32:27 Лавови БП 0 0 - -
16.kolo Спартак 22:23 Инђија 0 0 - -
18.kolo Колубара 32:28 Инђија 0 0 - -
19.kolo Инђија 39:22 Херцеговац 3 0 - -
20.kolo Кикинда Гриндекс 29:29 Инђија 0 0 - -
21.kolo Синђелић 32:40 Инђија 0 0 - -
22.kolo Инђија 29:24 Сивац 69 Мили Дар 0 0 - -
Плеј оф Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Колубара 29:22 Инђија 0 0 - -
2.kolo Инђија 27:29 Колубара 0 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 39:29 Инђија 0 0 - -