Вести

Милан Недељковић: Шамот је фаворит

Први велики дерби ове сезоне заказан је за сутра у Лозници, где ће истоимени тим дочекати великог ривала, највећег за пласман у Суперлигу, екипу Шамота.

Лозница је забележила две победе на старту лиге, а сада ће се наћи на правом испиту, јер стиже сјајан тим Аранђеловчана, о чему говори и тренер Милан Недељковић.

- Шамот има одличан тим, али ми у Лозници никоме не признајемо да је бољи. Идемо меч по меч, играмо добро, задовољан сам, тако да ћемо спремни дочекали сутрашњи дерби. Ми идемо својим путем, ћутимо и играмо, не тражимо ништа. Аранђеловчани су фаворити, играмо на нашем терену и ту нема предаје. Оба тима желе у горњи део табеле, имамо исте амбиције.

Имате кадровских проблема?

- Два момка су нам рањена, Урош Стевић и он неће моћи да нам помогне, док је Подрашић под знаком питања, али су велике шансе да заигра.

Већина клубова вас види као конкуренте за пласман у плеј-оф?

- Ми идемо годину по годину, стабилан смо клуб, имамо све што треба. Борићемо се за врх табеле и плеј–оф ако буде било прилике. Ја бих предност дао Шамоту, Рудару, Гогу, Топличанин, Неготину и Металцу. Ове године је ово најјача лига, можда занимљивија и од Суперлиге, тако да ће шампионат бити неизвестан до краја – рекао је Милан Недељковић.