Вести

Врање 1957 на корак од пласмана у Аркус лигу

Рукометаши Гоч Меркура су у првој утакмици финала плеј – офа Супер Б лиге „Исток - Запад“ дочекали Врање 1957. Шта рећи о овој утакмици, пуно набоја, сјајне игре. Домаћин је имао велику шансу да направи брејк али су гости утишали халу славивши победу 26:27 (14:12) после великог преокрета.
Слободан Јокановић и Александар Радосављевић су знали да ће ово бити борба титана. На терен су оба тренера извела најјачи састав. Домаћин је у 55.минуту имао предност од 2 гола (25:23), и чинило се да ће сачувати вођство до самог краја, али гости тада бивају стрпљивији и сконцентрисанији, и успевају да анулирају предност домаћина. Имали су домаћини шансу да у последњем минуту утакмице дођу до вођства, али Урош Јевтић не реализује седмерац, Врањанци то користе и у последњим секундама утакмице Анисијевић са крила постиже победоносни гол за коначних 26:27.
Када бисмо погледали листу стрелаца, код домаћина је најефикаснији био Алекса Максић са 9 голова, док је госте до велике победе водио Марко Иванчевић са 7 голова.

Играч утакмице заслужено је био Младен Шпањевић који је сакупио 17 одбрана.

Реванш утакмица заказана је за суботу 03.06. од 19 часова у Врању.