Вести

Најава 5.кола СБРЛ Север - Центар - Ненад Мартић - тренер РК Смедерево

Поштовани,

пре свега, хвала на указаној прилици да урадим овакву лепу и занимљиву ствар. Почевши од ње, желим да констатујем како напредујемо као лига у сваком њеном сегменту, а чини ми се да су односи између клубова крајње коректни и на професионалном нивоу. Такмичење је уједначено и то даје посебну драж свима, претпостављам. Искрено се надам да ће оно тећи без икаквог прекида и у складу са прописаним мерама.

Без обзира на моје прогнозе, свим члановима СБРЛ Север- Центар, желим пуно среће у наставку такмичења и наравно да остану здрави.

Смедерево - Уб

Долази нам новајлија у лиги, а моја екипа и ја врло добро знамо шта то значи, јер смо ту тек другу сезону. Желимо бодове из те утакмице и одиграћемо је максимално озбиљно и мотивисано. Нека бољи победи.

СЦ Вождовац 2012 - Колубара

Неугодан и квалитетан противник долази пријатељима са Вождовца, али уз енергију младог колеге Ћирића и уз жељу за победом његове екипе, мислим да ће бити неизвесно до самог краја.  Логично, у овој утакмици навијам за СЦ Вождовац.

Морава - Сивац 69

Домаћин у незавидној ситуацији, сасвим сигурно. РК Сивац је једна од квалитетнијих екипа у лиги, па ће Плањани имати озбиљан задатак да дођу до бодова. Улога фаворита иде гостима.

Врбас Петрол - Лавови БП

Дуел две младе екипе, где ће победити екипа са више концентрације. Предност екипи Врбаса због домаћег терена.

Југовић - Инђија

Без обзира на неспоран квалитет екипе из Каћа, нећу бити много изненађен и ако РК Инђија узме бодове из овог сусрета. Свакако, очекујем квалитетну утакмицу.

Мачва - Јединство

РК Мачва ће сигурно дати све од себе да санира "десет рана" из прошлог кола, а обзиром на то да РК Јединство није на нивоу од прошле сезоне, верујем да ће у томе успети.