Вести

Најава 15.кола СБРЛ Север - Центар - Золтан Иваница - тренер РК "Јединство"

Коментарисати сезону а не споменути пандемију Корана вируса је врло тешко. Континуитет тренинга прошле године као и у досадашњем току пролећног дела је врло тешко спровести.   Из ритма који су играчи навикли, а то се односи поготово на старије, "гасити-палити" моторе свака два три месеца и још у току рада искакање из строја због Ковида-19 је била ситуација која је више нагињала импровизацији него системском раду. Лично бих честитао играчима и тренерима на сваком резултату који су постигли и пожелео би им да се више у таквој ситуацији не нађемо. Надам се да ћемо сви заједно, клубови и руководство лиге, привести успешно такмичење крају и желим свима пуно здравља и остварење циљева.

Југовић - Јединство

Нажалост ове сезоне моја екипа не пружа партије које би оставиле простора у прогнози за неко изненађење. Југовић од првог кола жели повратак у Аркус лигу, и не верујем да ће ризиковати на домаћем терену и допустити било какво изненађење. Очекујем  после паузе да наше игре буду боље, и да поправимо блед утисак који остављамо ове сезоне.

Вождовац 2012 - Уб

Гости у борби за опстанак сигурно  долазе да изненаде домаћина и прижељкују повратак кући са два бода. Са друге стране домаћин тешко препушта бодове на свом терену тако да за ову утакмицу предвиђам сва три могућа исхода.

Мачва - Колубара

Екипа Мачве у  измењеном саставу у односу на јесен још увек тражи добру игру и нада се бодовима, али долази екипа Колубаре која је показала да и са својим младим играчима може да буде озбиљан претендент на прво место и у овом дуелу благу предност дајем гостима.

Смедерево - Сивац 69

По стању на табели и играма које пружају обе екипе, најнеизвеснији дуел овог кола. Екипа Смедерева врло сигурна код куће и ове године најпријатније изненађење. Екипа Сивца је ове године већ знала да изненади  фаворите ( екипу Јоговића) а како је први дуел припао екипи Смедерева није искључено да Сивац буде озбиљан у намери да врати изгубљене бодове.

Морава - Лавови БП

Обе екипе у борби за опстанак тражиће своју шансу, али у овом сусрету предност дајем домаћој екипи. У јесењем делу првенства   утакмица ова два противника била је веома неизвесна утакмица у којој су Лавови добро одиграли у завршници и успели да упишу два бода. У утакмици овог викенда и због важности утакмице која је пред играчима предност дајем домаћину.

Врбас Петрол - Инђија

Још једна утакмица у којој се очекује резултатска неизвесност. Гостујући састав је донекле пребродио проблеме опстанка, а домаћин са младом екипом и великом жељом улази у утакмицу да избори опстанак што би собзиром на просеком  година играча било за свако поштовање. Малу предност дајем домаћину.