Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 14 76 8 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
12.kolo Црвенка Jaffa 27:27 Инђија 7 0 - -
13.kolo Синђелић 33:38 Црвенка Jaffa 12 0 -
14.kolo Црвенка Jaffa 37:28 Сивац 69 Мили Дар 5 1 - -
15.kolo Црвенка Jaffa 30:26 Кикинда Гриндекс 4 2 - -
16.kolo Раднички 24:27 Црвенка Jaffa 4 2 - -
17.kolo Црвенка Jaffa 28:25 Лавови 7 0 - -
18.kolo Лавови БП 33:35 Црвенка Jaffa 7 1 - -
19.kolo Црвенка Jaffa 25:23 Спартак 6 1 - -
20.kolo Врбас 36:18 Црвенка Jaffa 3 0 - -
21.kolo Црвенка Jaffa 29:26 Колубара 6 0 - -
22.kolo Херцеговац 27:38 Црвенка Jaffa 0 0 - -
Плеј оф Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 35:33 Црвенка Jaffa 3 1 - -
2.kolo Црвенка Jaffa 29:31 Кикинда Гриндекс 7 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 39:29 Инђија 5 0 - -