Шамот 65, Аранђеловац

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Шамот 65 24 89 11 1 2

Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Хајдук Вељко 23:27 Шамот 65 5 1 - -
2.kolo Шамот 65 39:30 Рудар 3 0 - -
3.kolo Лозница 29:29 Шамот 65 1 0 - -
4.kolo Шамот 65 26:26 Гоч - Меркур 1 2 - -
5.kolo Металац 21:22 Шамот 65 0 0 - -
6.kolo Шамот 65 38:29 Морава 5 0 - -
7.kolo Смедерево 30:29 Шамот 65 2 0 - -
8.kolo Шамот 65 0:0 Бела Паланка 8 1 - -
9.kolo Власотинце 24:24 Шамот 65 0 0 - -
10.kolo Топличанин 29:28 Шамот 65 5 0 - -
11.kolo Шамот 65 38:27 Прибој 3 0 - -
12.kolo Шамот 65 33:29 Хајдук Вељко 5 0 - -
13.kolo Рудар 31:31 Шамот 65 6 2 - -
14.kolo Шамот 65 31:17 Лозница 5 0 -
15.kolo Гоч - Меркур 29:23 Шамот 65 2 1 - -
16.kolo Шамот 65 40:29 Металац 6 1 - -
17.kolo Морава 29:38 Шамот 65 5 0 - -
18.kolo Шамот 65 38:29 Смедерево 4 0 - -
20.kolo Шамот 65 36:30 Власотинце 7 0 -
21.kolo Шамот 65 37:27 Топличанин 4 0 - -
22.kolo Прибој 24:38 Шамот 65 2 1 - -
Плеј оф Исток - Запад

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Гоч - Меркур 28:21 Шамот 65 2 0 - -
2.kolo Шамот 65 28:29 Гоч - Меркур 7 1 - -
7.kolo Шамот 65 32:31 Лозница 1 1 -