Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 25 66 14 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 32:31 Црвенка Jaffa 2 0 - -
2.kolo Црвенка Jaffa 33:28 Синђелић 8 1 -
3.kolo Сивац 69 Мили Дар 26:30 Црвенка Jaffa 0 2 - -
4.kolo Кикинда Гриндекс 28:28 Црвенка Jaffa 4 2 - -
5.kolo Црвенка Jaffa 29:29 Раднички 2 2 - -
6.kolo Лавови 27:31 Црвенка Jaffa 4 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 32:23 Лавови БП 4 0 - -
8.kolo Спартак 22:22 Црвенка Jaffa 1 0 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 35:35 Врбас 5 0 - -
10.kolo Колубара 25:25 Црвенка Jaffa 4 1 - -
11.kolo Црвенка Jaffa 32:28 Херцеговац 5 0 - -
12.kolo Црвенка Jaffa 27:27 Инђија 3 2 - -
13.kolo Синђелић 33:38 Црвенка Jaffa 2 1 - -
14.kolo Црвенка Jaffa 37:28 Сивац 69 Мили Дар 2 0 - -
15.kolo Црвенка Jaffa 30:26 Кикинда Гриндекс 4 0 - -
16.kolo Раднички 24:27 Црвенка Jaffa 1 0 - -
17.kolo Црвенка Jaffa 28:25 Лавови 2 1 - -
18.kolo Лавови БП 33:35 Црвенка Jaffa 0 1 - -
19.kolo Црвенка Jaffa 25:23 Спартак 2 0 - -
20.kolo Врбас 36:18 Црвенка Jaffa 2 0 - -
21.kolo Црвенка Jaffa 29:26 Колубара 3 1 - -
22.kolo Херцеговац 27:38 Црвенка Jaffa 0 0 - -
Плеј оф Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Кикинда Гриндекс 35:33 Црвенка Jaffa 5 0 - -
2.kolo Црвенка Jaffa 29:31 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 39:29 Инђија 1 0 - -