Црвенка Jaffa, Црвенка

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Црвенка Jaffa 14 0 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 32:31 Црвенка Jaffa 0 0 - -
2.kolo Црвенка Jaffa 33:28 Синђелић 0 0 - -
4.kolo Кикинда Гриндекс 28:28 Црвенка Jaffa 0 0 - -
5.kolo Црвенка Jaffa 29:29 Раднички 0 0 - -
6.kolo Лавови 27:31 Црвенка Jaffa 0 0 - -
7.kolo Црвенка Jaffa 32:23 Лавови БП 0 0 - -
8.kolo Спартак 22:22 Црвенка Jaffa 0 0 - -
9.kolo Црвенка Jaffa 35:35 Врбас 0 0 - -
10.kolo Колубара 25:25 Црвенка Jaffa 0 0 - -
11.kolo Црвенка Jaffa 32:28 Херцеговац 0 0 - -
16.kolo Раднички 24:27 Црвенка Jaffa 0 0 - -
19.kolo Црвенка Jaffa 25:23 Спартак 0 0 - -
20.kolo Врбас 36:18 Црвенка Jaffa 0 0 - -
Плеј оф Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
7.kolo Црвенка Jaffa 39:29 Инђија 0 0 - -