Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 21 18 12 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 33:33 Сивац 69 0 0 - -
2.kolo Колубара 29:29 Инђија 0 0 - -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 0 1 - -
4.kolo Апатин 37:30 Инђија 2 2 - -
5.kolo Инђија 33:29 Уб 0 0 - -
6.kolo Кикинда Гриндекс 25:18 Инђија 1 0 - -
7.kolo Инђија 39:27 Вождовац 2012 1 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 34:29 Инђија 1 2 - -
9.kolo Инђија 28:31 Морава 0 0 - -
10.kolo Црвенка 40:27 Инђија 0 0 - -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 2 3 - -
13.kolo Инђија 27:24 Колубара 0 0 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 0 0 - -
15.kolo Инђија 31:28 Апатин 0 0 - -
16.kolo Уб 34:23 Инђија 5 0 - -
17.kolo Инђија 19:22 Кикинда Гриндекс 0 0 - -
18.kolo Вождовац 2012 27:28 Инђија 0 0 - -
19.kolo Инђија 33:29 Врбас ПЕТРОЛ 0 1 - -
20.kolo Морава 30:27 Инђија 4 1 - -
21.kolo Инђија 27:24 Црвенка 0 0 - -
22.kolo Смедерево 32:30 Инђија 2 2 - -

Остале сезоне

2020/2021 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 4 0 0 0 0 Detaljnije