Инђија, Инђија

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Инђија 20 109 3 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Инђија 33:33 Сивац 69 4 0 - -
2.kolo Колубара 29:29 Инђија 8 0 -
3.kolo Инђија 28:34 Синђелић 10 0 - -
4.kolo Апатин 37:30 Инђија 6 0 - -
5.kolo Инђија 33:29 Уб 4 0 - -
6.kolo Кикинда Гриндекс 25:18 Инђија 5 0 - -
7.kolo Инђија 39:27 Вождовац 2012 11 1 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 34:29 Инђија 4 0 - -
9.kolo Инђија 28:31 Морава 6 0 - -
10.kolo Црвенка Jaffa 40:27 Инђија 6 0 - -
11.kolo Инђија 15:18 Смедерево 4 0 - -
12.kolo Сивац 69 33:34 Инђија 6 0 - -
13.kolo Инђија 27:24 Колубара 8 1 - -
14.kolo Синђелић 28:26 Инђија 3 0 - -
15.kolo Инђија 31:28 Апатин 7 1 - -
16.kolo Уб 34:23 Инђија 0 0 - -
17.kolo Инђија 19:22 Кикинда Гриндекс 3 0 - -
18.kolo Вождовац 2012 27:28 Инђија 5 0 - -
19.kolo Инђија 33:29 Врбас ПЕТРОЛ 3 0 - -
20.kolo Морава 30:27 Инђија 6 0 - -