Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 8 21 2 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
2.kolo Смедерево 21:32 Колубара 1 1 - -
4.kolo Смедерево 29:28 Сивац 69 2 0 - -
5.kolo Мачва 27:23 Смедерево 1 0 - -
6.kolo Смедерево 25:27 Црвенка 0 0 - -
7.kolo Вождовац 2012 33:25 Смедерево 2 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:31 Смедерево 1 0 - -
12.kolo Смедерево 29:30 Морава 8 0 - -
13.kolo Колубара 27:26 Смедерево 6 1 - -