Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 16 24 1 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Смедерево 26:25 Југовић 2 0 - -
2.kolo Инђија 28:29 Смедерево 2 0 - -
3.kolo Смедерево 31:27 Лавови БП 1 0 - -
4.kolo Сивац 69 25:27 Смедерево 2 0 - -
5.kolo Смедерево 32:27 Уб 3 0 - -
6.kolo Колубара 25:21 Смедерево 4 0 - -
8.kolo Вождовац 2012 27:32 Смедерево 0 0 - -
10.kolo Смедерево 26:24 Морава 1 1 - -
11.kolo Врбас ПЕТРОЛ 22:27 Смедерево 1 0 - -
12.kolo Југовић 23:18 Смедерево 0 0 - -
13.kolo Смедерево 37:23 Инђија 2 0 - -
17.kolo Смедерево 26:23 Колубара 1 0 - -
18.kolo Мачва 20:22 Смедерево 0 0 - -
19.kolo Смедерево 27:25 Вождовац 2012 4 0 - -
21.kolo Морава 30:28 Смедерево 0 0 - -
22.kolo Смедерево 35:33 Врбас ПЕТРОЛ 1 0 - -

Остале сезоне

2021/2022 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 1 1 0 0 0 Detaljnije