Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 20 25 15 0 1

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
1.kolo Смедерево 26:25 Југовић 2 2 - -
2.kolo Инђија 28:29 Смедерево 2 1 - -
3.kolo Смедерево 31:27 Лавови БП 3 1 - -
4.kolo Сивац 69 25:27 Смедерево 1 0 - -
5.kolo Смедерево 32:27 Уб 3 3 - -
6.kolo Колубара 25:21 Смедерево 1 1 - -
7.kolo Смедерево 32:23 Мачва 0 0 - -
8.kolo Вождовац 2012 27:32 Смедерево 1 1 - -
9.kolo Смедерево 36:29 Јединство 0 0 - -
10.kolo Смедерево 26:24 Морава 4 1 - -
11.kolo Врбас ПЕТРОЛ 22:27 Смедерево 1 0 - -
12.kolo Југовић 23:18 Смедерево 0 0 - -
13.kolo Смедерево 37:23 Инђија 0 0 - -
16.kolo Уб 29:30 Смедерево 0 1 - -
17.kolo Смедерево 26:23 Колубара 0 0 - -
18.kolo Мачва 20:22 Смедерево 0 1 - -
19.kolo Смедерево 27:25 Вождовац 2012 2 0 - -
20.kolo Јединство 27:31 Смедерево 0 1 - -
21.kolo Морава 30:28 Смедерево 1 2 - -
22.kolo Смедерево 35:33 Врбас ПЕТРОЛ 4 0 -

Остале сезоне

2021/2022 Север - Центар
Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 9 18 3 0 0 Detaljnije