Смедерево, Смедерево

Статистика играча

Клуб одиг гол 2` дк МВП
Смедерево 8 1 0 0 0

Север - Центар

Коло Утакмица гол 2` дк МВП
6.kolo Смедерево 25:27 Црвенка 0 0 - -
7.kolo Вождовац 2012 33:25 Смедерево 0 0 - -
8.kolo Врбас ПЕТРОЛ 25:31 Смедерево 0 0 - -
9.kolo Смедерево 23:25 Југовић 0 0 - -
10.kolo Лавови БП 32:23 Смедерево 0 0 - -
11.kolo Смедерево 18:24 Јединство 1 0 - -
12.kolo Смедерево 29:30 Морава 0 0 - -
13.kolo Колубара 27:26 Смедерево 0 0 - -